Asunnot

Kerrostalokoteja yksiöistä saunallisiin neliöihin

Nykyaikaisen asumisen
helppoutta lähellä luontoa

Rakennusliike Tikirakin uudiskohde As Oy Tampereen Caesar tarjoaa monipuolisia kerrostalokoteja erilaisten kodin etsijöiden tarpeisiin. Etsit sitten kompaktia yksiötä, tilavampaa kaksiota tai saunallista, kolmen makuuhuoneen ratkaisua perheelle tai etätyöskentelyä ajatellen, löydät Tampereen Caesarista asunnon johon ihastua.

Tampereen Caesarin uudisasunnot on suunniteltu laadukkain pintamateriaalein. Erityisesti huomiota kiinnitetty korkeaan varustelutasoon. Keittiöiden varusteisiin kuuluu kalusteuuni, tasoon upotettu liesitaso, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Yli 70 neliön asunnoissa intergoidut kodinkoneet ovat vakiona.

Saunomisen ystävien silmiä hivelee suuremmissa asunnoissa kylpyhuoneiden yhteydessä olevat tunnelmalliset, tummat saunat täyskorkeilla lasiseinillä ja pilarikiukailla.

A-energialuokkaisen taloyhtiön lämmitysmuotona on edullinen, vastuullinen ja kestävän kehityksen mukainen maalämpö. Asunnoissa on myös vesikiertoinen lattialämmitys.

Lisäneliöitä asumiseen tuovat näyttävät omaleimaisella ilmeellä suunnitellut lasitetut parvekkeet. Osa yksiöistä on suunniteltu parvekkeen lasikaiteella ja näyttävillä pariovilla. Kaikissa asunnoissa on hyvin säilytystilaa ja kellarikerroksesta löytyy lisäksi asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Asukkaiden yhteiskäytössä on talosaunaosasto ja yhteistilat. Autoille löytyy lämmityspistokkeilla ja sähköautojen latausvalmiudella varustettuja pihapaikkoja erillisinä osakkeina.

Tutustu asuntojen havainnekuviin sekä virtuaalisiin 360-esittelykierroksiin ja lataa As Oy Tampereen Caesarin esite!

Taloyhtiön nimiAs Oy Tampereen Caesar
OsoiteLyyrapyrstö 1, 33720 Tampere
Rakentamisen aloitusKevät 2022
ValmistuminenKesä 2023
TalotyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä60
Kerrosluku5
Asuntokoot27.0 - 76.0 m²
Asuntotyypit1H, 2H, 3H+S ja 4H+S
HissiKyllä
EnergialuokkaA
LämmitysmuotoMaalämpö,
vesikiertoinen lattialämmitys
TonttiVuokratontti
RakennuttajaRakennusliike Tikirak Oy

Klikkaa asemapiirros suuremmaksi

Tutustu asuntoihin

Katso asuntojen havainnekuvia ja lähde mukaan virtuaalisille 360-esittelykierroksille

A50

2H+KT | 38,5 m²

A51

3H+TUPAK.+S | 65,5 m²

A52

3-4H+TUPAK.+S | 76,0 m²

A56

1H+KT | 28,5 m²

A57

1H+KT | 34,0 m²

A58

3-4H+TUPAK.+S | 74,0 m²

Huoneistojakauma ja hinnasto