Asuinalue

Luonnonläheistä asumista Tampereella

Hervantajärvellä luonto ja palvelut lähellä

As Oy Tampereen Caesar rakentuu Hervantajärvelle noin 20 minuutin ratikkamatkan päähän Tampereen keskustasta, tehden sijainnista täydellisen sekä luontoa että kaupungin palveluita kaipaavalle kodinostajalle sekä kiinnostavia kohteita etsivälle asuntosijoittajalle.

HARRASTAMINEN JA ULKOILU
As Oy Tampereen Caesarista käsin on helppoa harrastaa ja ulkoilla monipuolisesti. Kilometrin säteeltä löytyy Hervantajärven uimaranta, luontopolkuja, koirapuisto sekä mahdollisuus frisbeegolfaukseen. 1,8 kilometrin päässä sijaitsee liikuntakeskus.

PALVELUT
Hervannan Kauppakeskus Duon palvelut löytyvät 1,5 kilometrin päästä. Helpon arjen tueksi noin 100 metrin päähän valmistuu uusi lähikauppa, ja 1 kilometrin päässä sijaitsee myös lähin K-Market.

KOULUT JA PÄIVÄKODIT
Tampereen Caesarista on noin 1 kilometri matkaa lähimpään päiväkotiin ja 1,7 kilometriä kouluun. Puolentoista kilometrin päässä sijaitsee myös Tampereen Yliopiston kampus.

LÄHIALUEET
Hervantajärvi sijaitsee Tampereen eteläosassa, ja sen naapurikaupunginosia ovat mm. Hervanta, Vuores ja Rusko. Tampereen keskustaan on matkaa 10 kilometriä.